Young-dogs.com

Wij zijn Typo3 website ontwikkelaars met jarenlange ervaring in het bouwen van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke websites voor onze klanten.

Wij zijn je Typo3 ontwikkelaar.

Gecertificeerde Typo3 ontwikkelaars.

Wij ontwikkelen complete Typo3 websites, of het nu gaat om een vervanging van een bestaande website of een compleet nieuw project. Onze programmeurs en consultants kennen het Typo3 systeem en richten het systeem zo in dat je er het maximale uit kunt halen als krachtig marketing- en communicatiemiddel. 

Onze headless oplossingen maken het mogelijk om je Typo3 omgeving onderdeel te maken van een composable setup en je website uit te breiden met eCommerce functionlateiten met een paar klikken.

Onze Typo3 diensten

  • Optimalisatie en Onderhoud

    Wij verzorgen upgrades en onderhoud aan Typo3 installaties vanaf versie Typo3 LTS 4 en hoger. Raadpleeg ons wat wij voor jouw Typo3 installatie kunnen doen.

  • Headless templates

    Wij ontwikkelen headless Typo3 templates op basis van ReactJS. Onze headless ontwikkelingen zijn future proof en schaalbaar.

  • eCommerce en Typo3

    Onze headless oplossingen breiden Typo3 uit met eCommerce functionaliteiten die B2B en BTC shopping experiences toevoegen aan je website.

Merken die voor ons kiezen.